Over het TVcN Lab

Wat is jouw stip aan de horizon over 10 jaar? Wat doe jij in het jaar 2030? Denk je hier overna? Wij wel!

TVcN labs is een lab waarin we innoveren, experimenteren en vernieuwen op het tolken- en het cultuurvlak. We staan, we vallen, we leren en halen daardoor mooie resultaten. Zo verbeteren we huidige diensten en ontwikkelen we nieuwe. We stellen onszelf de vraag: Welke projecten moeten wij nu oppakken om in 2030 nog steeds succesvol te zijn?

“Welke projecten moeten wij nu oppakken om in 2030 nog steeds succesvol te zijn?”

Bij het innovatieteam komt deze vraag dagelijks voorbij en proberen wij zo goed mogelijk in te spelen op de toekomst. Constant proberen wij deze vragen in ons achterhoofd te houden als we keuzes maken en werken aan nieuwe diensten, services of oplossingen. Deze creatieve oplossingen, waarbij we nieuwe technologieën inzetten om onze dienstverlening toegankelijk te maken, bedenken we met elkaar, met onze andere collega’s, maar ook met de klant.

Onze werkwijze

Om deze ideeën verder uit te werken houden we gave brainstormsessies op inspirerende locaties en battlen we tegen elkaar om de beste ideeën in werking te zetten. Zijn er ook innovaties die mislukken? Dat zeker. Maar als je valt moet je ook weer opstaan en ook daar leren we van. Zo proberen wij steeds fris, out of the box, maar vooral ook kritisch en realistisch te kijken naar nieuwe mogelijkheden.

“Zo proberen wij steeds fris, out of the box, maar vooral ook kritisch en realistisch te kijken naar nieuwe mogelijkheden.”

Future-proof

Wij hebben een stip aan de horizon. En we hebben een heel duidelijk pad daar naar toe! Samen bewaken wij onze future-proof strategie en door middel van technologieën en creatieve ideeën proberen wij echt vernieuwend bezig te zijn en voorop te lopen in de markt. Via deze weg willen wij onze innovaties met jullie delen. Bang dat de concurrentie met onze ideeën aan de haal gaan? Vast, want er zitten zeker wat goede ideeën tussen. Bang? Nee. Wij geloven in onze eigen talenten en werken samen om onze ideeën te realiseren. Benieuwd? Hou vooral deze labs in de gaten!

Wij zijn klaar voor de toekomst! Hoe future-proof ben jij?